Het event

'Hoe kunnen we ondernemerschap binnen de zorg- en welzijnssector ontwikkelen?'

Deze vraag staat centraal tijdens 'Samen zorgen voor betere zorg!'. Heb jij een vraag waar je mee stoeit in jouw werk? Of heb jij een idee hoe de samenwerking tussen professionals en organisaties bevorderd kan worden? Wil jij graag een ervaring delen die voor meer mensen interessant kan zijn. Grijp dan nu je kans: 16 mei gaan we jouw vraag, jouw idee of oplossingen bespreken op een interactieve manier! Je bent uiteraard ook van harte welkom wanneer je zelf enkel als toehoorder aanwezig wil zijn om inspiratie op te doen. 

Hoe?
Inderdaad op een interactieve manier! Op één dag brengen we de vragen, ideeën en oplossingen in kaart van de deelnemers! Deze opbrengst vormt de agenda van de dag en op een gestructureerde manier gaan we hierover met elkaar in gesprek, delen we kennis en helpen we elkaar om vragen te beantwoorden. Samen maken we de zorg werkbaar, betrouwbaar en efficiënt. Als je na afloop van een congres aan een deelnemer vraagt: 'Waar heeft u vandaag het meeste aan gehad?', grote kans dat hij zegt: 'De koffiepauzes. Daar heb ik nieuwe relaties ontmoet, kennis gedeeld en veel bruikbare informatie gekregen'. Met deze kennis is in Amerika de OpenSpace Technologie geboren waarbij de agenda door de deelnemers wordt bepaald. Dat is ook de insteek van Samen Zorgen Voor Betere Zorg. 

Wat levert deze dag jou op?
…. Je krijgt antwoorden op de vragen die jou bezighouden
…. Je vergroot je netwerk
…. Je helpt anderen met jouw kennis, expertise en inzichten
…. Je werk gaat je meer voldoening geven
…. Je brengt ideeën door het veld van de onmogelijkheden
.... Je geeft of ontvangt oplossingen voor uitdagingen in je werk
…. Je ervaart een hele hoop energie!!

Samen zorgen voor betere Zorg begint bij elkaar inspireren, motiveren en enthouisiasmeren dat het anders kan. Daarom mag jij als professional in de zorg deze dag niet missen. Met de hele keten belooft het een mooie dag te worden. Meld je dus snel aan voor ‘Samen zorgen voor betere zorg’ op donderdag 16 mei 2019 bij De Graasj in Roermond!

 

Gegevens

Datum en tijd
16-05-2019 vanaf 09:00uur

Programma
09.00u – 09.30u: Inloop & ontvangst
09.30u – 09.40u: Opening
09.40u - 10.00u: Kennismaken
10.00u - 10.30u: Lezing: De Moedige Ondernemer door Elisa Hoeijmakers
10.30u - 11.15u: Open Space
11.15u - 12.05u: 1e ronde
12.05u - 13.05u: Lunch
13.05u - 13.55u: 2e ronde
13.55u - 14.45u: 3e ronde
14.45u - 15.00u: Plenaire wrap-up
15.00u - 16.15u: Debat
16.15u - 16.30u: Afsluiting
16.30u - 17.30u: Borrel & netwerken

Locatie
De Graasj
Knevelsgraafstraat 21
6041 GP Roermond


Kosten
De entreeprijs voor deze dag is € 65,-. Dit bedrag is inclusief koffie, thee en wat lekkers tussendoor en een lunch in de middagpauze. Als afsluiter is er nog een borrel met een hapje en een drankje, de borrel is uiteraard ook bij de prijs inbegrepen.

Aanmelden

Aanmelden kan op deze website onder het kopje 'tickets'. Na betaling kun je direct je ticket downloaden, maar je krijgt het ook via de mail toegestuurd. Je kunt het ticket printen, maar ook via je smartphone aan de entree laten zien.

Ben je lid van Zorg&Co? Dan is deelname voor jou gratis. Vraag je kortingscode op via: info@zorgenco.nl. 

Heb je vragen, suggesties of feedback? We horen het graag van je! Neem contact op met Elke Portheine door te mailen naar elke@zorgenco.nl.

 

Deze dag wordt georganiseerd door Zorg&Co, de Impactfabriek en Rendiz.


Zorg&Co - Bezoek onze website - Like ons op Facebook

Privacyverklaring - Privacybeleid